România a ajuns în presa internaţională cu arestarea fraţilor Tate, influencerii acuzaţi de trafic de persoane, viol şi crimă organizată

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Vineri, 30 Decembrie 2022 224
România a ajuns în presa internațională cu arestarea fraților Andrew şi Tristan Tate. BBC, The Guardian, Sky News vorbesc despre săltarea de către procurorii DIICOT a celor doi influenceri acuzați de trafic de persoane, viol și crimă organizată. Ce ajutor aveau miliardarii în România, potrivit Antena3

Apar noi detalii în scandalul momentului în care sunt implicaţi fraţii Andrew şi Tristan Tate. Cei doi se află chiar în aceste momente în fața judecătorilor.
Și celebra activistă Greta Thunberg a postat despre fraţii Tate. Se pare că o cutie de pizza din România le-a dezvăluit anchetatorilor unde se află cei 2 suspecți miliardari.
În cel mai optimist scenariu, așa cum ne-a precizat și avocatul fraților Tate, ședința de judecată s-ar putea termina în această seară.

În cadrul şedinţei fraţii Andrew şi Tristan au avut dreptul să susțină o pledoarie bineînțeles, reprezentați prin avocatul lor.
Rămâne de văzut ce au declarat aceștia în fața judecătorilor, pentru că știm prea bine că ei nu au vrut să răspundă în fața procurorilor în cadrul audierilor care au avut loc aseară la sediul centrală al DIICOT din Bucureşti.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei