Succes medical! S-a vindecat de Ebola

de Cuget Liber Vineri, 26 Septembrie 2014 106
Medicul american Rick Sacra, 51 de ani, infectat cu virusul Ebola în Liberia, unde lucra în cadrul unei organizații caritative creștine, s-a vindecat și a fost externat joi din spitalul în care a primit îngrijiri, relatează 7sur7.be, potrivit AGERPRES.

'Centrele federale de control și prevenire a bolilor (CDC) au declarat că sunt sănătos și fără urme ale virusului', a spus doctorul la o conferință de presă organizată la centrul medical din Nebraska (centrul Statelor Unite), unde a fost tratat în carantină după repatriere.
Vindecarea s-ar putea explica prin două transfuzii de plasmă sanguină de la colegul său de la organizația caritativă 'Samaritan's Purse', doctorul Kent Brantly, care s-a vindecat de infecție. Brantly s-a contaminat tot în Liberia, fiind transferat în Statele Unite.
În afara transfuziilor de sânge, Rick Sacra a fost supus și unui tratament experimental, despre care echipa medicală a spus doar că nu a fost cu serul ZMapp, administrat dr Brantly și infirmierei Nancy Writebol, și ea vindecată, scrie realitatea.net.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei