Tânăr declarat mort, după ce a băut prea multă vodcă, s-a trezit la morgă și a revenit la bar, pentru a mai bea

de Cuget Liber Joi, 08 Decembrie 2016 3445
Întâmplare mai puțin obișnuită în Polonia: un tânăr de 25 de ani care a fost declarat mort după ce a băut prea multă vodcă s-a trezit în frigiderul de la morgă și, în loc să meargă acasă după teribilă aventură, s-a întors în bar pentru a continua să bea alături de prietenii săi, scrie Daily Mail.
Tânărul, Kamil, a intrat în stop cardio-respirator în urmă cantității foarte mari de alcool pe care a băut-o într-un bar din Kamienna Gora, o localitate în sud-vestul Poloniei.
Paramedicii care au sosit la locul incidentului l-au declarat mort și l-au dus la morgă locală, unde a fost pus într-un frigider.
Aici, însă, Kamil a început să-și revină iar paznicul morgii a auzit zgomote din frigider.
Când a deschis ușa, tânărul, dezbrăcat, a cerut o pătură. Paznicul a chemat poliția iar bărbatul, după ce a fost consultat de medici, a fost lăsat să plece.
De la morgă, Kamil a mers direct la bar, pentru a-și continuă petrecerea.
Un incident similar a avut loc în Rusia, anul trecut, când un bărbat care petrecea într-un bar din regiunea Khansanky, în estul îndepărtat, a fost declarat mort și trimis la morgă. Aici, s-a trezit în frigider și a început să dea cu picioarele în ușă, fiind auzit de un paznic. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei