Trupul neînsuflețit al lui Jesse Robredo, găsit în epava avionului

de Cuget Liber Miercuri, 22 August 2012 317
Corpul neînsuflețit al ministrului filipinez de Interne, Jesse Robredo, declarat dispărut împreună cu alte două persoane după prăbușirea în mare, sâmbătă, a unui avion de mici dimensiuni în apropiere de coastă, a fost găsit, ieri, și adus la suprafață.
Cadavrul lui Jesse Robredo (54 de ani) a fost descoperit în epava avionului scufundată la adâncimea de 60 de metri, și la aproximativ 800 de metri distanță față de țărm.
Avionul de tip Cessna s-a prăbușit în apropierea coastelor insulei Masbate, atunci când încerca să aterizeze de urgență, din cauza unor probleme la motor.
"Robredo se afla la bordul unui avion ușor, care se deplasa de la Cebu la Naga. Au avut o problemă la motor și au cerut permisiunea de a ateriza la Masbate, dar avionul nu a ajuns acolo și s-a prăbușit", a declarat un purtător de cuvânt militar din regiune, colonelul Generoso Bolina.
La bord se aflau patru persoane. Un colaborator al lui Robredo a fost salvat, dar ministrul și cei doi piloți au murit în urma accidentului.
Robredo era un apropiat al președintelui Beningo Aquino. Ca ministru de Interne, el era șeful poliției naționale, dispunând de un efectiv de 143.000 de persoane. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei