Rețeta zilei Cartofi prăjiți cu miere și ghimbir

de Florica ZDRU Marţi, 14 August 2007 614
Ingrediente pentru 4 porții: 1 kg de cartofi noi, 1/2 linguriță de ghimbir, 2 linguri de miere, 1/2 linguriță de coajă de lămâie rasă, 1/2 linguriță de sare, ulei. Mod de preparare: Curățăm cartofii și îi tăiem cubulețe potrivite. Într-o cratiță punem uleiul la încins și adăugăm mierea. Când încep să se umfle, adăugăm și cartofii, împreună cu coaja de lămâie rasă și cu ghimbirul sfărâmat. Lăsăm cartofii la prăjit și amestecăm din când în când, cu grijă să nu se sfărâme. Când sunt aproape gata, presărăm sarea și îi mai lăsăm câteva minute până se glazurează. Pot fi serviți ca atare sau ca garnitură pentru friptură de pui fraged.
Ingrediente pentru 4 porții: 1 kg de cartofi noi, 1/2 linguriță de ghimbir, 2 linguri de miere, 1/2 linguriță de coajă de lămâie rasă, 1/2 linguriță de sare, ulei. Mod de preparare: Curățăm cartofii și îi tăiem cubulețe potrivite. Într-o cratiță punem uleiul la încins și adăugăm mierea. Când încep să se umfle, adăugăm și cartofii, împreună cu coaja de lămâie rasă și cu ghimbirul sfărâmat. Lăsăm cartofii la prăjit și amestecăm din când în când, cu grijă să nu se sfărâme. Când sunt aproape gata, presărăm sarea și îi mai lăsăm câteva minute până se glazurează. Pot fi serviți ca atare sau ca garnitură pentru friptură de pui fraged.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei