Rețeta zilei Crap la cuptor

de Cuget Liber Luni, 30 Noiembrie 2009 487
Ingrediente: un crap, o ceașcă de ulei, un pahar vin alb, o lingură bulion, usturoi, sare, piper boabe, o lămâie. Mod de preparare: Se curăță peștele, se crestează în câteva locuri pe spate, se sărează și se lasă să stea o jumătate de oră înainte de a se pune în tavă. Apoi se prepară un sos dintr-o ceașcă de apă caldă și una de ulei, o lingură de bulion, usturoiul curățat și tăiat mărunt, vin, sare și piper boabe. Peștele se așază într-o formă se acoperă cu sosul și se introduce la cuptor pentru o oră. Mod de servire: se servește cald, stropit cu zeamă de lămâie și cu garnitură de cartofi fierți.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei