Cosmetica la domiciliu Cum să aveți o față odihnită

de Cuget Liber Joi, 03 Ianuarie 2013 329
Indiscutabil, fața este cea care trădează starea de oboseală, umbrele vineții care-și fac loc sub ochi fiind neiertătoare dacă somnul și odihna au ieșit din parametri normal. Or, după atâtea sărbători de amploarea celor pe care tocmai le-am încheiat, iată ce recomandări au specialiștii în cosmetică pentru ca fața fiecărei femei să arate mai odihnită:

l Semnele de oboseală pot fi ascunse cu ajutorul unui fond de ten compact, cosmeticienii recomandând ca acesta să fie neapărat de nuanța pielii fiecăruia. Același efect îl poate avea și un baton corector, deasupra căruia se aplică un strat subțire de pudră l În ceea ce privește coșurile, printr-un simplu joc al culorilor, acestea ar putea fi mascate cu ușurință, întrucât există farduri în nuanțe de verde și bej destinate special acoperirii lor. Pentru a calma roșeața, se aplică mai întâi fardul verde, iar pentru o acoperire profundă, se aplică ulterior fardul bej
l În cazul cearcănelor profunde, din cauză că pielea aflată dedesubtul ochilor este extrem de sensibilă, e nevoie de un corector special destinat îngrijirii pielii de sub ochi, într-o nuanță apropiată celei naturale a tenului, dar cu un ton mai deschis. Corectorul, care se găsește fie sub formă de cremă, lichid sau de baton, trebuie să aibă o putere de acoperire mare. Este vorba despre trucuri simple și la îndemâna fiecărei femei, ale căror efecte sunt însă maxime. 

Taguri

Comentează știrea

motoc
28 martie 2013
rss

rss saptamanal

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei