Idei de cadouri pentru bunici

de Florica ZDRU Miercuri, 21 Decembrie 2011 1112
l Un set de îngrijit părul compus din oglindă și perie de păr cu un design victorian, vintage, care să le reamintescă de tinerțe, poate fi un cadou apreciat.
l Un set de porțelanuri cu motive provensale este iarăși un cadou potrivit pentru o bunică, alături de o eșarfă sau un șal brodat pe care să le poarte chiar de sărbători.
l De asemenea, mai puteți opta pentru un set de pături călduroase cu motive tradiționale de Crăciun, care să îi încălzească, dar și să le împodobească casa.
l Se știe că bunicii au mult timp liber la dispoziție, și deși la vârsta lor nu prea mai pot susține multe activități fizice, un set de pescuit pare a fi o alegere bună pentru un bunic răbdător și pasionat.
l Și dacă tot dați o fugă prin târgurile de antichități vă puteți uita și după un ceas de mână sau un ceas de buzunar pe care să îl puteți oferi cadou.
l Totuși, nimic nu poate sa emoționeze mai mult un bunic decât să primească de Crăciun un cadou făcut chiar de nepotul preferat. De asemenea, și copilul tău va avea un sentiment de împlinire atunci când o să vadă că cineva drag se bucură de un cadou făcut de el. Iar tu te bucuri cel mai mult pentru că timpul copilului tău este folosit pentru ceva constructiv.  Iată și câteva idei de cadouri pe care orice copil s-ar bucura să le facă și orice membru al familiei s-ar bucura să le primească.
Farfurioare decorative. Alege împreună cu copilul tău o farfurie sau chiar un platou de sticlă transparentă. Arată-i acestuia cum să așeze pe partea inferioară a farfuriei o fotografie de familie. După ce ați așezat fotografia dorită puteți să o lipiti cu ajutorul unei benzi autoadezive speciale pentru hâtrie și sticlă.
Suport pentru pahar. Dă-i copilului o bucată de hârtie cartonată și cere-i să dezeneze o imagine frumosă de Crăciun. Poate să deseneze orice,  de la un om de zăpadă, până la sania lui Moș Crăciun. Ia această operă de artă și mergi să o laminezi la un magazin de specialitate. În felul acesta copilul tău a făcut un cadou fromos, pe care un bunic sau o mătușă îl vor prețui mult timp.
Globuri pentru bradul de Crăciun. Alege împreună cu copilul tău de la magazinul de decorațiuni pentru Crăciun câteva globulețe care nu au niciun fel de model, apoi mergeți la o librărie și cumpărați vopsea non-toxică pentru sticlă. Toarnă vopseaua într-o farfurioară și roagă-l pe cel mic să își înmoaie degetele în vopsea, apoi să ia un glob pe care să-l  coloreze după bunul plac. Dacă vreți să faceți desene mai elaborate vă puteți folosi și de un set de pensule.
Bunătăți la cuptor. Împreună cu copilul tău puteți să le faceți bunicilor și o surpriză dulce. Faceți câteva figurine din turtă dulce pe care copilul poate să le decoreze cu ciocolată. Pentru a obține un efect și mai plăcut poți să faci forme cu jumătate de aluat simplu și cealaltă jumătate cu aluat colorat. Bunica și bunicul se vor bucura de această surpriză dulce făcută chiar de mâna nepotițor lor.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei