Meniu de week-end

de Cuget Liber Sâmbătă, 15 Octombrie 2011 648
Tocin cu pulpe de pui
Ingrediente: 1 kg cartofi, o ceapă, un ou, condimente, o linguriță smântână, pulpe de pui, condimente, ulei de măsline, unt.
Preparare: Cartofii se dau pe răzătoarea mică, apoi se condimentează cu sare, piper, se adaugă oul, smântâna și ceapa tăiată mărunt. Se unge o tavă cu ulei, se pune compoziția, apoi se dă la cuptor. Între timp, pulpele se condimentează, se ung cu unt și cu ulei de măsline, apoi se prăjesc la foc potrivit. Mâncarea se servește fierbinte.
Desert rapid din mere
Ingrediente: 5 mere, 100 g nuci, 100 g zahăr pudră, 100 g stafide, o lingură zeamă de lămâie, 2 plicuri zahăr vanilat.
Preparare: Se curăță merele și se dau pe răzătoare. Se pun pe o farfurie, se adaugă nucile măcinate, stafidele, zahărul pudră, zahărul vanilat și zeama de lămâie. Se amestecă bine și se servesc. O minunată porție de sănătate, gata în câteva minute.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei