Ingrediente: un fruct de avocado, 300 g creveți fierți și curățați, 2 rădăcini de țelină porționate, 4 nuci decojite, un pliculeț dressing knorr mediteranean.
Mod de preparare: Tăiați fructul de avocado în două jumătăți. Curățați coaja și scoateți sâmbu-rele. Cu o lingură, scoateți bucăți din pulpă, astfel încât să vă rămână două jumătăți cam de un centimetru grosime. Resturile de avocado trebuie mărunțite. Aruncați creveții în apă fiartă pentru 30 de secunde, apoi lăsați la răcit. Țelina se taie cubulețe. Apoi, într-un castron, amestecați bucățile mici de avocado, cu creveții, țelina și nucile pisate, după care le combinați cu dressing-ul. Umpleți jumătățile de avocado cu ames-tecul obținut și lăsați la frigider până în momentul servirii.
- Publicitate -