Ingrediente pentru 2 porții: 2 scrumbii, sare și usturoi, după gust.
Mod de preparare: Înfășurați scrumbia în folie și o așezați pe o tablă de aluminiu sau o tigaie de teflon. Când scrumbia este făcută, o desfaceți din folie cu grijă și o așezați pe farfurie. Deasupra turnați mujdeiul făcut din usturoi pisat, amestecat cu apă și sare, după gust. Alături puneți mămăliga caldă.
- Publicitate -
Ingrediente pentru 2 porții: 2 scrumbii, sare și usturoi, după gust.
Mod de preparare: Înfășurați scrumbia în folie și o așezați pe o tablă de aluminiu sau o tigaie de teflon. Când scrumbia este făcută, o desfaceți din folie cu grijă și o așezați pe farfurie. Deasupra turnați mujdeiul făcut din usturoi pisat, amestecat cu apă și sare, după gust. Alături puneți mămăliga caldă.