A sunat adunarea directorilor

de Simona ANGHEL Luni, 12 Decembrie 2011 1322
Inspectoratul Școlar Județean Constanța convoacă, mâine, de la ora 11, la Palatul Copiilor Constanța, directorii, precum și secretarul șef sau informaticianul din unitățile de învățământ din municipiul Constanța, pentru o întâlnire de lucru cu privire la identificarea măsurilor pentru diminuarea absenteismului școlar.
Taguri

Comentează știrea

loaza
12 decembrie 2011
ce treaba are informaticianul?

se fac numai lucruri inutile ,cu prietenele doamnei general! invitati si portarii scolilor!

dezgustat
12 decembrie 2011
sedinta directori

cand armata de inspectori (majoritatea clientela politica sau prietenii cu suspusii) se vor ocupa de procesul efectiv de invatamant ? cand vor monitoriza activitatea cadrelor didactice din cadrul orelor? Obiectul de activitate al unitatilor de invatamant este deprinderea de cunostinte de catre elevi si nu intocmirea de vagoane de hartii pe care domnii inspectori le verifica doar existenta (nu legalitatea sau corectitudinea intocmirii - probabil nu stiu nici ei cum trebuie intocmite) , hartii care "justifica " activitatea cadrelor didactice. Activitatea si competenta ar trebui verificata in cadrul orelor (bagaj de cunostinte, metode si strategii didactice).halal sistem, halal conducere.

exasperat
12 decembrie 2011
Scoala altfel

De-abia am prididit să fac/Planificări - o droaie,/Că vin, din urmă, la atac,/Ședințe ca o ploaie! [...]/Număr absențe, raportez,/Săptămânal de-acuma./Excursii - le organizez,/Serbări - una și una!/Mai fac statistici și printez,/Scriu zeci de protocoale./Așa se vede că lucrez -/În rest, sunt vorbe goale./C-am înțeles: de ani întregi/Reforma-i ca sminteala,/Așa e când promulgă legi/Cine urăște școala. Sursa http://forum.portal.edu.ro/index.php?showtopic=155470

STELUTA
25 decembrie 2011
OARE ?

Stimati directori, de ce nu va dati demisiile in bloc ? Ca sa aratati ca intradevar sunteti dezgustati de ceea ce se intampla in sistemul de invatamant ? De ce sunteti foarte sarguinciosi in a da toate situatiile la timp, nici nu vi se cere ceva, ca voi deja ati postat problema pe Forum .Vi se pare mai corect sa va spuneti parerea si sa va demonstrati indignarea numai prin spate, prin comentarii de genul acestora de mai sus... Sunteti ,, apostoli ai sufletelor tinere si formatori de caractere,, ar trebui sa aveti o alta ATITUDINE !!!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei