Actorii Teatrului ”Căluțul de Mare” deschid seria evenimentelor dedicate Zilei Internaționale a Copilului

de Simona ANGHEL Joi, 23 Mai 2024 564
Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, îi invită pe cei mici la distracție, de Ziua Internațională a Copilului, 1 Iunie, cu prilejul evenimentelor-surpriză organizate special pentru ei! Cu părinți și cu bunici, toți copiii sunt poftiți la joacă și explorare, într-o călătorie magică în universul creativ al artelor!
Sâmbătă, 1 Iunie, începând cu ora 11:00, la Pavilionul Expozițional Constanța, se va da startul unui spectacol pentru copii, cu intrare liberă. Evenimentul va fi deschis de actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, cu o paradă a personajelor de basm și spectacolul „Privighetoarea”, după Hans Christian Andersen, în regia lui Vitalie Drucec, scenografia – Adrian Suruceanu.
Spectacolul dedicat Zilei Copilului va continua cu momente artistice susținute de talentații cursanți ai Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, de la clasele Canto muzică ușoară, Muzică populară, Arte vizuale, Dansuri.
Atmosfera de sărbătoare va fi animată, apoi, de o reprezentație oferită de ansamblurile folclorice: „Plai de Dor”, „Izvorașul dobrogean”, „Luminițe dobrogene” și „Flori dobrogene”, coregraf: Elena Dordea.
Spre încântarea celor mici, în programul artistic al evenimentului se mai regăsesc Corul „Copilăria” și trupa de dansuri a Școlii Gimnaziale „Petre Ispirescu”.
Distracția, însă, abia începe‼ Bibi, artista care lansează hit după hit și una dintre preferatele copiilor și adolescenților din România, va susține un concert incendiar sâmbătă, 1 Iunie, începând cu ora 19.00, în cadrul evenimentului organizat la Pavilionul Expozițional Constanța. Accesul publicului va fi, de asemenea, gratuit!
Amfitrionii evenimentului sunt îndrăgiții actori Ana-Maria Ștefan și Dan Cojocaru.
În cadrul aceleiași manifestări cultural-artistice organizată cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, la Pavilionul Expozițional Constanța, publicul este invitat să asiste la ateliere educaționale la care participă elevii Catedrei de Arte Vizuale din cadrul Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”. 
Din cadrul aceluiași eveniment nu vor lipsi nici desenele pe asfalt, una dintre cele mai iubite activități ale copilăriei.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei