Euro Vial Lighting prezintă soluţii de energii inteligente la TIMM la Pavilionul Expoziţional Constanţa, în perioada 23 – 25 Mai

de Cuget Liber Joi, 23 Mai 2024 915
Euro Vial Lighting participa in calitate de expozant, la Targul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, eveniment ce are loc la Pavilionul Expozitional Constanta, in perioada 23 – 25 Mai. Euro Vial Lighting a ales din portofoliul sau extins cele mai recente inovații și soluții în domeniul iluminatului și dotărilor tehnologice pentru hoteluri, care vor fi prezentate in cadrul standului: iluminat inteligent pentru casa si gradina/terasa, aparataj (game de prize si intrerupatoare), statii de incarcare masini electrice montate pe pilon pentru uz casnic sau rezidential, sistemul de casa inteligenta, ce integreaza securitatea, video-interfonia, consumul si controlul energiei.

În cadrul acestei prezentări, ne vom concentra pe trei domenii principale: iluminatul LED flexibil și adaptabil, tehnologia inteligentă pentru gestionarea iluminatului și a energiei, soluții de ventilare eficiente și sisteme de încărcare pentru vehicule electrice.

Iluminatul LED reprezintă un punct central al ofertei noastre, cu soluții precum benzile LED flexibile și profilurile adaptate pentru orice mediu, fie că vorbim despre spații interioare sau exterioare, zone umede sau uscate. Gama noastră include variante de bandă LED pentru iluminatul arhitectural de contur, iluminatul general indirect, sau pentru aplicatii specifice hotelierilor, cum ar fi marcarea elementelor arhitecturale sau iluminatul decorativ.

Tehnologia inteligentă pentru gestionarea iluminatului, reprezentată prin sistemele Philips Interact și Philips HUE, aduce o revoluție în modul în care spațiile hoteliere pot fi iluminate și gestionate. Aceste soluții permit controlul de la distanță al iluminatului, personalizarea experienței oaspeților și colectarea de date valoroase pentru managementul eficient al energiei.
Sistemele de încărcare pentru vehicule electrice de la Legrand, precum și soluțiile fotovoltaice, subliniază angajamentul nostru către sustenabilitate și promovarea energiei verzi. Acestea oferă o soluție practică și ecologică pentru oaspeții care preferă mijloace de transport prietenoase cu mediul.

“Societatea per ansamblu este tot mai dispusa sa reduca consumul de energie, sa apeleze tot mai mult la energia regenerabila si sa gaseasca solutii de eficientizare pentru orice consumator. De ce? Pentru ca trendul pe care ne-am incadrat dupa Revolutia Industriala nu da semne sa se inverseze. Consumul de energie a crescut la nivel global cu 45% fata de 1980 si este estimat sa creasca cu 70% pana in 2030. In acelasi timp, emisiile de CO2 cresc mai repede ca niciodata. In acest context, lansam provocarea unor solutii de energie inteligenta, abordand conceptul de energie inteligenta si eficientizare energetica pe toate palierele, de la solutii pentru reducerea consumului in zona comerciala, pana la nivelul micilor consumatori casnici.” declară Virgil Lixandru, CEO al EURO VIAL Lighting şi antreprenor cu experienţă în mai multe domenii de business.

Euro Vial Lighting a luat fiinta in 8 martie 1996 si este o companie cu sediul central în Constanţa, cu capital integral privat romanesc, activand în domeniul distributiei de materiale şi echipamente electrice. Euro Vial Lighting este compania la care apeleaza cei ce vor sa isi imbunatateasca instalatia electrica, cei ce vor reduceri de costuri pe consum, cei ce au in plan modernizarea restaurantului, hotelului, depozitului, halei, cladirii de birouri, fabrici, cei ce isi doresc montarea de statii de incarcare masini electrice.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei