Astăzi, la CJC, s-au semnat contractele de finanțare nerambursabilă a celor 12 proiecte din domeniul cultural

de Simona ANGHEL Vineri, 26 Aprilie 2024 899
După cum scriam în ediția „Cuget Liber” de astăzi, 26 aprilie, Consiliul Județean Constanța va susține, cu finanțare nerambursabilă din fonduri publice, activități nonprofit de interes general în domeniile sport, cultură și social/sănătate, în conformitate cu prevederile bugetare pentru anul 2024, în cuantum total de 13.000.000 lei.
Președintele CJC, Mihai Lupu, a anunțat că au fost semnate cele 12 proiecte selecționate pentru domeniul cultural. „Doisprezece proiecte inovatoare și captivante, selectate cu atenție dintr-un număr semnificativ de propuneri, promit să aducă o nouă viață și strălucire peisajului cultural al județului Constanța!
Astăzi, am semnat contractele de finanțare conform Legii 350/2005, oferindu-le suportul necesar organizațiilor non-guvernamentale din domeniul cultural care au demonstrat inovație, viziune și capacitatea de a crea evenimente și proiecte ce vor marca identitatea culturală a județului.
Bugetul total al proiectelor se ridică la aproximativ 6.500.000 lei, din care peste 5.700.000 lei reprezintă valoarea contribuției Consiliului Județean Constanța.
Am investit într-o varietate de proiecte, de la spectacole muzicale și artistice, până la evenimente culturale interactive și educaționale.
Felicitări celor care au fost declarați eligibili! Le doresc mult succes în implementarea acestor proiecte care, cu siguranță, vor pune în valoare patrimoniul nostru cultural-istoric, atrăgând atenția și aprecierea, atât a locuitorilor, cât și a vizitatorilor”, a transmis Mihai Lupu pe pagina sa de Facebook.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei