Concert caritabil pentru ajutorarea a șase frați rămași orfani

de Mirabela ȘERBĂNESCU Joi, 10 Mai 2018 477
Constănțenii sunt așteptați, duminică, 13 mai, începând cu ora 19.00, la concertul de folclor și muzică patriotică în interpretare coral-instrumentală, "Noi suntem ai României".
Acesta va fi susținut în parcul Tăbăcăriei, lângă biserica "Sfântul Mina", de către Corala bărbătească "Armonia", împreună cu membrii orchestrei "Divertis".
Orchestrația va fi asigurată de către Valeriu Cașcaval și Ion Croitoru, iar conducătorul artistic va fi Anton Slavici. În deschidere, fiica parohiei, Florentina Gârțu, va susține un program autentic de muzică armânească.
Concertul este unul caritabil, urmând ca fondurile strânse să fie donate fraților Dascălu (Cristian, Andrei, Tudor, Amelia, Luca și Marta), copii premianți, rămași orfani de tată în urmă cu șase ani și de mamă, în a doua zi de Paști, anul acesta. Acești copii au rezultate foarte bune la învățătură și sunt sportivi de performanță.
Copiii au vârste între 12 și 16 ani și se află, la acest moment, doar în grija bunicii materne. De când a decedat tatăl lor, copiii stăteau cu mama și cu bunica într-o locuință micuță, doar cu două paturi.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei