Continuă înscrierile la licență și master

de Cuget Liber Vineri, 16 Septembrie 2011 464
Până pe data de 20 septembrie continuă înscrierile la concursul de admitere la studii universitare de licență și masterat la Universitatea "Ovidius", la care admiterea se realizează pe bază de concurs de dosare. Ca și până acum, programul de înscrieri se va desfășura zilnic, de luni până vineri, între orele 9.00-17.00, iar sâmbăta și duminica în intervalul orar 9.00-13.00.
Pentru domeniile la care admiterea presupune probe de concurs, astăzi este ultima zi de înscrieri, iar probele se vor desfășura începând de mâine, până pe data de 20 septembrie 2011.
Oferta educațională a Universității "Ovidius" din Constanța s-a îmbogățit în acest an universitar cu programe noi de masterat, printre care: Jurnalism regional, Managementul riscului în afaceri internaționale, Piețe de capital, Finanțe corporative și bănci, Ingineria sistemelor cu surse energetice regenerabile, Arta educației muzicale, Arta actorului de music hall, Educația vizuală prin studiul peisajului și figurii.
De asemenea, la Universitatea "Ovidius" din Constanța continuă înscrierile la studii universitare de doctorat, până pe 20 septembrie, urmând ca în perioada 21-26 septembrie să fie programate interviurile.
Mai multe detalii despre admiterea la Universitatea "Ovidius" din Constanța, sesiunea septembrie 2011, puteți afla accesând site-ul instituției, http://www.univ-ovidius.ro. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei