Cum poate fi crescută competitivitatea pe piața muncii

de Mirabela ȘERBĂNESCU Joi, 10 August 2017 102
Universitatea "Ovidius" din Constanța invită mâine, 11 august, constănțenii, începând cu ora 10.30, la Sala AULA B din Bulevardul Mamaia nr.124, la conferința de presă organizată în cadrul proiectului "IMPROVEMENT OF THE CONDITIONS FOR EMPLOYMENT OF YOUTH IN THE TOURISM SECTOR" – ICEYTS". 

Proiectul este finanțat prin programul "INTERREG V-A ROMANIA BULGARIA", Axa prioritară nr.4: A skilled and inclusive region și este implementat printr-un parteneriat format din trei organizații – Primăria Kavarna (BG) – Lider, Universitatea "Ovidius" din Constanța și Asociația Partenerii 2000 (RO).

Proiectul își propune creșterea competitivității pe piața muncii și stimularea mobilității tinerilor din categoria de vârstă 16-29 de ani, NEETs (Not in Education, Employment or Training) din zona transfrontalieră Dobrich – Constanța.
În cadrul conferinței de presă vor fi prezentate obiectivele pe care acest proiect dorește să le atingă pentru a veni în ajutorul acestor tineri, precum și rezultatele așteptate. 


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei