Despre iubire la Universitatea "Andrei Șaguna"

de Simona ANGHEL Duminică, 27 Aprilie 2014 95
Marți, 29 aprilie, de la ora 18, studenții șaguniști au ales să discute despre IUBIRE la o nouă ședință a Clubului de Psihologie Insight. Dincolo de importanța ei pentru tineri în special, tema este oportună, mai ales că punerea ei în dezbatere vine imediat după o săptămână în care creștinii au celebrat iubirea lui Iisus față de oameni, iubire care a mers până la sacrificiul de sine. 

Întâlnirile studenților la clubul de psihologie sunt informale, deși sunt deseori inspirate de preocupările lor științifice. În paralel cu audierea cursurilor teoretice și cu formarea unui bagaj mai mare sau mai mic de abilități și deprinderi, studenții șaguniști din toți anii, de la Facultatea de Psihosociologie, dar nu numai, simt nevoia de a lega de viață această evoluție și de a-și reconsidera ideile, principiile și percepția realității. 

O fac alături de colegi și profesori la Clubul Insight, conceput ca o arenă în care se vorbește absolut liber despre probleme majore ale vieții, într-un mediu care stimulează exprimarea și abordarea creativă. Astfel, participanții găsesc adesea cheia științifică de interpretare a realității.

Clubul de Psihologie Insight al Universității "Andrei Șaguna", coordonat de lect. univ. dr. Ghiursel Regep, are deja o istorie de patru ani, iar ședințele se transformă de fiecare dată în adevărate evenimente care persistă multă vreme în memoria participanților.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei