Doar câteva ore până la relansarea noului ”Avatar: Calea apei”

de Simona ANGHEL Miercuri, 21 Septembrie 2022 169
Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” prin Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” invită constănțenii joi, 22 septembrie, de la ora 20:00 să participe la relansarea „Avatar”, filmul căruia criticii i-au lipit rapid eticheta de “game-changer”, filmul care a schimbat nu doar regulile jocului, ci jocul cu totul.
A rămas blockbuster-ul cu cele mai mari încasări din istoria filmului, depășind suma de 2,8 miliarde de dolari. Noul “Avatar: Calea apei” reprezintă cel mai mare risc pe care și-l asumă James Cameron, un regizor cu o carieră de peste 4 decenii. Cameron a lansat pe marile ecrane filme grele, filme reper, filme care au intrat în istorie, cum ar fi Titanic, Alien sau Terminator.
Dar a fost nevoie de 13 ani pentru a aduce pe ecrane partea a doua a poveștii planetei Pandora și a locuitorilor săi cu pielea la fel de albastră ca cerul.
Cameron a declarat: ”A trebuit să mă gândesc mult și bine dacă vreau cu adevărat să fac această continuare a celui mai mare succes din istoria cinematografului. Presiunea era uriașă. Și la fel erau și așteptările. Le-am spus producătorilor: bine, o fac, dar nu vreau să fac doar un film, vreau să spun o poveste mare”.
Cu o distribuție incredibilă din care fac parte Sigourney Weaver (într-un rol complet neașteptat, în care probabil că nici nu o veți recunoaște), Kate Winslet, Sam Worthington și Zoe Saldana, bineînțeles, cu 13 ani de pregătire și de testare a răbdării fanilor și cu James Cameron la cârmă, “Avatar: Calea apei” se anunță a fi, la fel ca și primul film, un deschizător de drumuri, inimi și perspective vizuale nemaivăzute.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei