Elevele de la Colegiul de Arte "Regina Maria", premiate la Olimpiada Națională a Sportului Școlar

de Mirabela ȘERBĂNESCU Miercuri, 17 Aprilie 2024 18755
Elevele Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria” Constanţa au obţinut premiul I la faza regională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la baschet, competiţie care s-a desfăşurat, de curând, la Club Sportiv Şcolar Tulcea.
După multă muncă, iată că au venit şi rezultatele. Elevele Sara Cătălui, Luiza Dascălu, Iustina Iamandi, Cătălina Budeanu, Daria Șucuri, Eliza Cruceanu, Andreea Constantin, Lidia Ciobănică, Emilia Petrică au impresionat prin evoluţia lor în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la baschet, reuşind să se claseze pe primul loc. Alături de ele, pe podium s-au aflat următorii coşgheteri: Melania Andreea Elefteriu, Ştefania Dascălu, Alexandra Caramatescu, Elisabeta Tabaneţ, Alexandra Nacu, Sofia Lazăr, Narcisa Catană.
„În lumina performanțelor excepționale obținute de echipa noastră de sportive la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, faza de zonă, recent încheiată, nu există nicio îndoială că suntem martorii unui adevărat triumf al perseverenței, pasiunii și dedicării. Merită să celebrăm și să felicităm aceste talente remarcabile pentru realizările lor uluitoare și pentru mândria pe care au adus-o școlii noastre. Cu fiecare mișcare pe teren, fiecare efort și fiecare zâmbet, aceste sportive au demonstrat nu doar abilități atletice remarcabile, ci și caracter, disciplină și determinare. Eforturile lor au fost recompensate cu succesul și recunoașterea cuvenită, nu numai pentru ele însele, ci și pentru școala noastră și pentru orașul nostru.
«Fiecare moment de la Olimpiada Naţională a Sportului Școlar a fost marcat de excelență și determinare. Sportivele noastre au strălucit, obținând rezultate impresionante care au adus aplauze și admirație. Ele au reprezentat cu mândrie culorile școlii noastre și au demonstrat că sunt exemple de inspirație pentru toți cei din jur», a declarat doamna profesor Lazăr Aurelia, care le-a antrenat și le-a însoțit la această competiție”, transmite consilierul de imagine al unităţii de învăţământ, prof. Monica Enache.
Cum spuneam la începutul articolului, în spatele fiecărei medalii și al fiecărui trofeu se află ore nesfârșite de antrenament, sacrificii și determinare. Ca urmare, succesul sportivelor este o confirmare a faptului că munca în echipă, susținerea reciprocă și angajamentul total pot aduce rezultate uimitoare. Ele ne amintesc că împreună pot depăși orice obstacol și că fiecare victorie este o victorie pentru întreaga școală.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei