Finalul Saga Amurg, în avanpremieră la Cityplex

de Cuget Liber Miercuri, 07 Noiembrie 2012 644
Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2), în regia lui Bill Condon, cu Kristen Stewart și Ro-bert Pattinson, rulează, mâine, la Cityplex. 

"The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2" este al cincilea și ultimul film din seria Twilight, ecranizând a doua parte a ultimei cărți care continuă povestea cuplului Bella - Edward Cullen.
După ce Bella este transformată în vampir de către Edward cu scopul de a-i fi salvată viața, noi probleme și noi legături amoroase apar din pricina lui Renesmee, fetița jumătate om, jumătate vampir. Bella descoperă noi puteri și dă o nouă definiție vampirilor nou-născuți, intrigând unii dintre vampiri și trezind admirația în rândul altora. Aceasta este în pericol din cauza marelui clan conducător Volturi, pregătit pentru marea bătălie.
"Este șocant și impresionant. De fiecare dată când mă gândesc sau îl revăd, mă trec fiorii. Vom avea o mică răsturnare de situație, față de cum decurge povestea în carte", a dezvăluit actrița, invitată la emisiunea lui Jay Leno. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei