IȘJ Constanța a organizat Gala proiectelor Erasmus+

de Cuget Liber Joi, 13 Octombrie 2022 278
Astăzi, 13.10.2022, peste 140 de elevi și cadre didactice din 15 unități de învățământ din județul Constanța au participat la celebrarea ERASMUSDAYS, eveniment organizat de către Inspectoratul Școlar Județean Constanța.

Acțiunea a oferit prilejul elevilor participanți la proiectele Erasmus+ să realizeze o prezentare atipică a experiențelor trăite în cadrul activităților. 

Sintagme ca “experiență care mi-a schimbat viața”, “prietenii pentru totdeauna”, “cea mai frumoasă senzație”, “experiență intensă”, “împărtășirea culturii noastre”, “depășire de stereotipii” sunt cele care au definit prezentările tinerilor participanți la proiecte Erasmus+.

“Acțiunea de astăzi, organizată de către Inspectoratul Școlar Județean Constanța, a reprezentat o gală a proiectelor Erasmus+, un moment de multiplicare a unor adevărate experiențe de dezvoltare personală a elevilor constănțeni” a afirmat Sorin Mihai, inspector școlar general.

Taguri

Comentează știrea

Cucu
13 octombrie 2022
Un mincinos

Tupeu maxim la Sorinel! Cate proiecte a lucrat dumnealui? NICIUNUL!!! In schimb are tupeul sa se laude cu munca altora, adevarati si cinstiti manageri?

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei