Nu știți ce să faceți în weekend? Ryan Reynolds vă invită la film

de Mirabela ȘERBĂNESCU Sâmbătă, 12 Mai 2018 279
Cinema Cityplex Tomis vă întâmpină, în acest week-end, cu mai multe filme care vă vor capta atenția încă din primele secunde. Unul dintre acestea este "Deadpool", cu Morena Baccarin, Ryan Reynolds, Josh Brolin, T.J. Miller, o peliculă în care, desfigurat de atacul unei bovine și părăsit de simțul gustativ, Wade Wilson are aspirații înalte. La început, el vrea să devină cel mai "hot" bufetier al cafenelei în care lucrează.
Căutând savoarea vieții, dar și un aparat care l-ar putea ajuta să călătorească în timp, Wade trebuie să-și croiască drum printre ninja, temuți mafioți japonezi yakuza și... câini în călduri.
În cele din urmă, el va înțelege care sunt lucrurile cu adevărat importante: prietenia, familia, gustul și acea mult râvnită cană de cafea cu titlul "Cel mai bun amant".
"Amnezie cu surprize" este un alt film care nu trebuie ratat. Distribuția este formată din Anna Faris, Eva Longoria, John Hannah, Swoosie Kurtz, Josh Segarra. Pe parcursul a aproximativ două ore, Overboard se concentrează asupra lui Leonardo, un seducător egoist și răsfățat, ce face parte din cea mai bogată familie din Mexic și asupra lui Kate, o mamă singură ce de abia își duce traiul împreună cu cei trei copii ai ei.
Kate este angajată să mențină curățenia pe luxosul iaht al lui Leonardo, până în momentul în care este concediată pe nedrept de acesta, care, pe deasupra, refuză și să-i plătească ce îi datorează. La scurt timp după acest lucru, Leonardo cade peste bord în timpul unei petreceri prea înfierbântate și se trezește a doua zi pe mal, suferind de cea mai acută formă de amnezie. Kate apare la spital și, ca să i-o plătească, îl convinge pe Leonardo că este soțul ei și îl pune la muncă, pentru prima oară în viața lui. La început, Leonardo este nefericit și stângaci, dar încet-încet începe să se descurce.
În cele din urmă, Leonardo câștigă respectul noii sale "familii" și a colegilor de muncă. Problema este că adevărata familie de miliardari a lui Leonardo îl caută pe acesta cu disperare. În același timp, pericolul ca lui Leonardo să-i revină brusc memoria plutește în aer. Întrebarea care se pune este: o să rămână Leonardo împreună cu noua sa familie sau o să pună indiciile cap la cap și o să îi părăsească pentru totdeauna? Misterul îl veți desluși dumneavoastră…
În acest sfârșit de săptămână, nici copiii nu sunt uitați, ei putând viziona pelicula "Aventuri fără pereche", un film de animație. Personajele principale sunt mâncăcioșii de șosete, niște creaturi pe care oamenii nu le pot vedea, responsabile pentru dispariția șosetelor pe care nu le mai găsim. Ei mănâncă doar câte o șosetă, lăsând perechile...desperecheate. "Aventuri fără pereche" este povestea acestor creaturi simpatice, prinse într-o aventură cu gangsteri și răfuieli între două clanuri de mâncători de șosete, unde prăpastia dintre generații și seturi diferite de valori dau contur poveștii.
Viața Mâncăcioșilor de șosete este o aventură continuă, pentru că îți trebuie curaj să găsești o familie cu multe șosete, să o protejezi și să înveți să trăiești cu oameni prin preajmă. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei