O carte-manifest împotriva indiferenței societății românești

de Simona ANGHEL Joi, 18 Februarie 2016 198
Astăzi, de la ora 18, la Librăria Curtea Brâncovenească va avea loc lansarea cărții "Călău și victimă", semnată de Alexandru Mihalcea.
Evenimentul, organizat de Cole-giul Sfinții Martiri Brâncoveni din Constanța, este dedicat Sfântului Valeriu Gafencu - 64 de ani de la trecerea în neființă.
"Am scris această carte ca să le deschid ochii și urechile celor care au ochi de văzut și urechi de auzit, să afle ce a însemnat comunismul în România. Și să se întrebe: nu cumva societatea românească de astăzi nu e în stare să preîntâmpine un nou val de constrângere, de autoritarism, de arbitrar? Nu cumva suntem loviți de boala mortală a indiferenței față de propria noastră soartă? Mă adresez în special tinerilor", a declarat autorul. 
Taguri

Comentează știrea

Iza
20 februarie 2016
carti

Daca iubesti cartile, aceasta oferta este pentru tine! Cautam colaboratori pentru publicare anunturi, intr-un proiect ce vizeaza piata internationala de carte electronica. Se lucreaza de acasa 2-3 ore pe zi. Ai nevoie de calculator, internet, rabdare si perseverenta. Asiguram instruire gratuita si contract de comision. Cere acum informatii la adresa: [email protected]

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei