SOLD OUT! La premiera ”Logodnă relativă”, de la Teatrul de Stat, s-au epuizat biletele

de Simona ANGHEL Vineri, 03 Februarie 2023 247
Reprogramată de Teatrul de Stat pentru acest week-end, premiera „Logodnă relativă” - de Alan Ayckbourn (traducere Irina Velcescu), regia Iulian Enache - înregistrează un record de vânzări, biletele fiind epuizate atât pentru ambele spectacole de sâmbătă, 4 februarie, și duminică, 5 februarie, cât și pentru reprezentația din 19 februarie.
„Logodnă relativă” (titlul original Relatively Speaking) este o comedie care extrage haz și veselie din trădările căsniciei și relațiilor de iubire și mai ales din încurcăturile produse.
Un patrulater conjugal ale cărui laturi variabile se înfățișează din unghiuri mereu surprinzătoare, pentru a oferi spectatorilor amuzament și o imagine optimistă și pozitivă, într-un mod paradoxal și, până la urmă, înțelept. 
Piesa lui Alan Ayckbourn, este unul dintre cele mai mari succese ale dramaturgului britanic și a fost montată la numeroase teatre din Marea Britanie și din SUA, având mai multe ecranizări și adaptări pentru televiziune.
Se dau: patru oameni, două cupluri interșanjabile, o sumedenie de confuzii, de încurcături ale căror consecințe sunt prelungite la maximum. Rezultă: o comedie clasică pentru întreaga familie.
În distribuție:  Cristiana LUCA (Ginny), Florin AIOANE (Greg), Laura CRĂCIUN (Sheila), Lucian PAVEL (Philip).
Din echipa de producție mai fac parte: scenografia - Gabi ALBU. Muzica - Adrian MIHAI. Lighting design - Alexandru BIBERE. Asistent scenografie - Ruxandra BOBLEAGĂ.
 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei