Târg de proiecte pe tema multiculturalității, la Școala din Castelu

de Simona ANGHEL Duminică, 27 Noiembrie 2022 152073
Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 1 Castelu, împreună cu reprezentanții Reality Check, au participat vineri, 25 noiembrie, la un eveniment comunitar prin care s-a dorit ilustrarea multiculturalității din localitate.
La Târgul de proiecte, dar și produse cu tema „Obiceiuri și tradiții – unitate în diversitate la Castelu”, organizat în curtea școlii, fiecare clasă care a participat, coordonată de un profesor, a alcătuit un stand cu un proiect creativ legat de sărbători (Halloween, Moș Nicolae, Crăciun, Ramadan, bairam etc), constând în desene și machete. Proiectele au fost realizate cu materiale pe care copiii le au la îndemână, materiale reciclate. De asemenea, a fost organizat și un stand cu multe prăjituri, spre deliciul celor prezenți.
Au răspuns invitației de a participa de la autorități locale, județene, naționale, sponsori etc.
Toate proiectele au fost foarte frumoase, așa încât juriul nu s-a putut prea ușor ce proiecte să premieze. Hotărârea finală a fost ca premiile să fie împărțite astfel: două premii la ciclul primar (CP D și CP E) și două la cel gimnazial (Clasa a V-a și clasa a VI-a).
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei