Teatrul de Stat a amânat premiera ”Logodnă relativă” pentru primul weekend din februarie

de Simona ANGHEL Joi, 12 Ianuarie 2023 329
Din motive obiective, Teatrul de Stat anunță că a fost nevoit să amâne premiera spectacolului „LOGODNĂ RELATIVĂ”, din datele de 13 și 14 ianuarie 2023.
Având în vedere că programul TSC pentru săptămânile următoare este deja stabilit, premiera va avea loc în primul weekend din luna februarie.
Reprezentația din 13 ianuarie se amână pentru sâmbătă, 4 februarie, iar reprezentația din 14 ianuarie se amână pentru duminică, 5 februarie.
Spectatorii care vor să-și păstreze biletele achiziționate și să vizioneze spectacolul în datele în care a fost reprogramat, pot opta să o facă. Termenul pentru exprimarea opțiunii este luni, 23 ianuarie 2023.
În caz contrar, contravaloarea biletelor va fi returnată direct la agenţia de bilete a Teatrului de Stat Constanța (pentru cele cumpărate de la agenţie) sau automat, prin platforma Mystage, în cazul celor cumpărate online.
„Pentru a oferi o alternativă spectatorilor noștri, în locul premierei de sâmbătă, 14 ianuarie, Teatrul de Stat Constanța a programat o reprezentație a spectacolului „Universuri paralele” David Lindsay-Abaire, regia Radu Iacoban.
Ne pare rău pentru inconvenientele provocate, vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la spectacolele Teatrului de Stat Constanța”, transmit reprezentanții teatrului.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei