Triplă reprezentație cu spectacolul ”Logodnă relativă”, la Sala Studio. Teatrul de Stat Constanța, partener în campania ”Artiști pentru artiști”

de Simona ANGHEL Marţi, 21 Martie 2023 470
Cea mai recentă producție a Teatrului de Stat Constanța – „Logodnă relativă” de Alan Ayckbourn - o explorare hilară a familiei, relațiilor și neînțelegerilor, se joacă sâmbătă, 25 martie, de la ora 12:00 și de la ora 19:00 și din nou duminică, 26 martie, de la ora 19:00, la Sala Studio.
Reprezentația din 26 martie face parte din campania națională UNITER „Artiști pentru artiști”, aflată la cea de-a 19-a ediție, care se desfășoară până pe 15 aprilie.
Toate încasările din vânzarea de bilete merg către Fondul de Solidaritate Teatrală.
Inițiată în 2002, Campania Națională „Artiștii pentru artiști” este un stimulator al solidarității de breaslă, un resort financiar pentru artiștii cu probleme de existență şi un semnal pentru public şi autorități în legătură cu situația acestora şi demnitatea lor. Evenimentul a fost reluat după 3 ani de pauză cauzată de pandemia de SARS-COV2 și de realitatea războiului cu Ucraina.
„Cu ajutorul teatrelor de stat și independente care au răspuns apelului nostru și au programat spectacole sub semnul solidarității teatrale, UNITER se implică activ în domeniul susținerii financiare a artiștilor aflați în situații de viață delicate. Încasările din vânzarea de bilete sunt direcționate către Fondul de Solidaritate Teatrală (RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenția Piața Amzei) și reprezintă suport financiar pentru beneficiarii programului”, transmite UNITER. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei