A vorbi sau a nu vorbi în timpul sexului?

de Cuget Liber Marţi, 30 Iulie 2013 892
Comunicarea stă la baza oricărei relații interumane și cu atât mai mult fundamentează relațiile amoroase. Dar comunicarea în timpul sexului este același lucru? Se pare că de la un anumit punct trebuie mai multă atenție pentru că discuțiile din timpul partidei de sex pot lua rapid o întorsătură negativă.
Comunicarea, stimulent! Este de bine să vorbești dacă și tu și partenerul tău vă doriți să faceți asta pentru că vă stimulează mental, fizic și emoțional sau pentru că pur și simplu vi se pare distractiv, dar nu jenant. A vorbi în timpul sexului pentru că așa ai văzut în filme sau pentru că ai citit că o astfel de atitudine ar condimenta partida de sex și ar face lucrurile mai frumoase e o bazaconie.
Dacă tot vorbești, spune ce simți. În sex, mai mult ca în oricare domeniu, autenticitatea este definitorie pentru ceea ce numim succesul unei relații sexuale. Așadar, decizi dacă îți place sau nu și dacă a vorbi în timpul actului sexual e motivant pentru tine, atunci fă-o natural, fără rezerve, spune ce simți, ce ai vrea să ți se facă, transmite-ți și verbal emoțiile. Unii sunt extrem de romantici, declarându-și iubirea, alții sunt ceva mai perverși, excitându-i vorbe ce au strict conotație sexuală, carnală.
Trasează granițe. Limita dintre plăcere și perversiune ține doar de tine și de partenerul tău, voi doi știți sigur care este linia de unde discuțiile voastre nu mai au niciun sens sau cad în derizoriu.
Trebuie să te cunoști pe tine și să-l cunoști pe celălalt sau, chiar dacă nu îl știi decât de o seară să intuiești ce își dorește, să simți ce simte și celălalt.
Vorbitul poate avea efect negativ. Există bărbați asupra cărora vorbitul din timpul actului sexual are un efect negativ. Pentru aceștia o vorbă, un țipăt sau chiar și o șoaptă (oricât de senzuală ar fi spusă) poate în-semna pierderea erecției, deconectarea de la reacțiile corpurilor. În cazul celor mai multe femei, e cert că a vorbi în timpul actului sexual este răspunsul pentru că femeia este, oricum, foarte conștientă de sunetele exterioare și se apropie de starea de orgasm prin stimuli auditivi.
(Sursa: www.one.ro)
Taguri

Comentează știrea

hohoho
30 iulie 2013
ce spun femeile in pat

amanta:"De-ar tine asa toata viata...!" prostituata:"N-am sa-ti dau rest, asa ca mai hai o tura..." nevasta:"Nu mai suport, trebuie sa zugravim tavanul!"

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei