Porția de natură Amigdalita, tratată cu cataplasme

de Andreea PERHAIȚĂ Sâmbătă, 23 Iulie 2011 967
Este vremea înghețatelor și a roșului în gât. Ce facem atunci când cel mic are amigdalele umflate și îl doare gâtul? În primul rând, regimul alimentar trebuie să fie lejer, cu multe legume bogate în vitaminele C și A, cum ar fi morcovi, sfeclă roșie, varză, conopidă, pătrunjel, spanac, brânză de vaci, iaurt, chefir etc.
Se aplică o cataplasmă pe gât cu cartofi rași, presărați cu sare sau cartofi copți în coajă, (se pun pe o pânză curată) sau o cata-plasmă din praz fiert, presărat cu piper alb. Se învelește gâtul cu un fular de lână, pentru a se ține cataplasma caldă. Se poate ține să acționeze de seara până dimineața. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei