Brioșe cu morcov și mărar

de Alexandra MALACHI Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012 472
Dacă ai rămas în pană de idei în ceea ce privește meniul copilului tău îi poți face o surpriză plăcută cu o gustare în formă de desert. Este vorba despre brioșe umplute cu morcov și mărar. Pentru a prepara brioșele ai nevoie de 300 de grame de făină, o linguriță de praf de copt, două linguri de zahăr, 100 de grame de morcov ras, 100 de grame de dovlecel ras și stors bine de zeamă, 100 de grame de brânză rasă, două linguri de mărar, 80 ml de lapte, 70 ml de ulei de măsline, două ouă și două lingurițe cu sare.
După ce ai făcut rost de toate ingredientele, încinge cuptorul la 200 de grade și pregătește tava cu forme de brioșe. Între timp, se amestecă făina cu praful de copt și se încorporează zahărul, morcovul, dovlecelul, brânza și mărarul. Separat se bat ouăle cu lapte și ulei după care se adaugă în amestecul de făină și se mixează. Compoziție se împarte, apoi, în forme și se presară sare pe deasupra. Tava se ține în cuptor 15 minute, după care se lasă să se răcească. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei