Rețete pentru pici Budincă de cartofi la cuptor

de Andreea PERHAIȚĂ Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011 687
Ingrediente: trei cartofi, o ceapă, doi căței de usturoi tocat, sare, 300 ml smântână, două linguri de parmezan ras. Mod de preparare: se încinge cuptorul la 180 grade. Se unge o tavă cu forme de brioșe. Se taie cartofii felii și se toacă ceapa. Se așează cartofii în fiecare formă și se pune puțină ceapă deasupra. Se presară usturoi și se adaugă sare. Se mai pune un strat de cartofi și ceapă. Se amestecă smântâna cu brânza într-un bol și se toarnă apoi în fiecare formă peste straturile de cartofi. Se bagă la cuptor 45 de minute până când se obține o crustă aurie. Se lasă cinci minute în tavă înainte de servire.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei