Cafea cu brandy de cireșe și ciocolată rasă

de Cuget Liber Vineri, 09 Iunie 2017 163
Pentru că e sezonul lor, al cireșelor, desprecafea.info ne propune o rețetă inedită de cafea răcoritoare care să includă aceste fructe minunate. Gustul este desăvârșit, iar aspectul - pe măsură!
Descoperă mai jos o rețetă decadentă de cafea cu brandy de cireșe, decorată cu frișcă și cireșe proaspete.
Ai nevoie de următoarele ingrediente:
100 ml de apă
2 lingurițe de cafea
100 g de smântână
50 g de zahăr
20 ml de brandy de cireșe
4 cubulețe de gheață
20 g de ciocolată rasă
cireșe
Mod de preparare:
Pune apa la fiert și, când este călduță, adaugă cafeaua. Amestecă bine cu o linguriță și lasă cafeaua să fiarbă în ibric până când aproape dă în clocot. Apoi lasă cafeaua la răcit.
Într-un bol, bate smântâna cu zahărul până când conținutul devine cremos, iar zahărul s-a topit. Astfel vei obține frișca.
Într-un pahar de vin, pune până la jumătate cafea, peste care adaugă brandy de cireșe și cubulețele de gheață.
Umple paharul cu frișcă, decorează cu ciocolată rasă și cu două cireșe.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei