Cât mai costă cazarea în Costinești

de Andreea ILIESCU Sâmbătă, 13 Iulie 2013 318
În fiecare an, odată cu apropierea căldurii, românii intră în sevraj. Toată lumea vrea să ajungă pe litoral. Majoritatea românilor rămân patrioți și se gândesc tot la litoralul Mării Negre, cu ale noastre mai mult sau mai puțin vestite stațiuni: Mamaia, Năvodari, Constanța, Eforie Nord și Sud, Costinești, Neptun, Jupiter, Venus și Saturn, apoi Mangalia, 2 Mai și Vama Veche. 


În Costinești, sezonul estival este în toi, iar proprietarii pensiunilor și vilelor nu duc lipsă de clienți, fapt care se și observă, pentru că prețurile se schimbă de la săptămână la săptămână. Însă acest lucru nu-i deranjează deloc pe turiștii care vin săptămânal să se relaxeze.

Prețurile variază între 90 și 180 lei/noapte, în funcție de gradul de confort sau de starea pensiunii/vilei. În week-end, proprietarii mai măresc prețurile cu 20-30 lei, pentru că atunci primesc cel mai mare număr de clienți. 

Pentru acești bani, vă puteți bucura de: baie cu cadă/cabină de duș, televizor, balcon, internet wireless, frigider, aer condiționat, acces la bucătărie, sală de mese, parcare, foișor, grădină, grătar și locuri de joacă pentru copii. 


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei