Ce motive mai găsesc femeile ca să scape de sex

de Cuget Liber Joi, 26 Septembrie 2013 140
Atunci când nu au chef de amor, femeile nu mai invocă doar durerile de cap. Un studiu făcut în Marea Britanie arată că femeile au o varietate de scuze pentru a scăpa de insistențele bărbaților. Femeia modernă are acum la dispoziție o sumedenie de replici, cariera oferi-ndu-le pretextele perfecte pentru a evita momentele penibile din dormitor. Oboseala. 69% dintre respon-dentele studiului amintit spun că oboseala este de ce mai frecventă scuză folosită. Pe locul doi se află trezitul de dimineață sau ședințele din ziua următoare. Dureri de cap. Peste jumătate dintre respondente au admis faptul că încă folosesc celebrele dureri de cap pentru a se scuza, însă 48% dintre femei le spun parte-nerilor că pur și simplu nu au timp pentru sex.
Și stima de sine scăzută devine un motiv invocat destul de des pentru a nu face sex. Fie că este real sau nu, 54% dintre respondente își refuză partenerii pentru că se simt grase, în timp ce altele spun că sunt prea sătule după masă.
Igiena. Ultimul loc în topul celor mai uzuale scuze ale femeilor îl ocupă igiena personală, doamnele spunând că nu vor să facă dragoste pentru că nu s-au epilat. Chiar dacă aceste motive își au baza în realitate, de cele mai multe ori doamnele refuză sexul și din cauza plictiselii din viața de cuplu. "Într-o relație de lungă durată, lucrurile pot deveni ușor monotone în plan sexual. Vă puteți condi-menta viața amoroasă ieșind în oraș singuri, spre exemplu, la o masă romantică, fără a fi distrași de altceva. Petreceți ceva timp doar voi doi, într-un mediu relaxant", reco-mandă Mark Person, președintele MyVou-cherCodes.co.uk, cei care au și realizat acest studiu. (Sursa: www.doctorulzilei.ro)
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei