Ce poți pregăti dintr-o banală lipie

de Cuget Liber Marţi, 30 Septembrie 2014 1691
Lipia este considerată un ingredient cu adevărat versatil în bucătărie, existând câteva moduri incredibil de simple, în care o poți folosi în preparatele zilnice.
Shaorma de casă. Ai poftit la shaorma și ai preferat să o prepari în casă, mult mai sănătos decât o fac cei de la rotiserii? Te-ai ales astfel cu o pungă întreagă de lipii, care ți-au rămas după terminarea festinului oriental de care ai avut parte. Nu te grăbi să le arunci, întrucât pot deveni sursă de inspirație pentru crearea unor preparate noi și delicioase. Iată ce mâncăruri geniale poți face pornind de la o banală lipie, potrivit www://rețete.acasă.ro/dulcețuri-conserve:
Blat de pizza. Nu mai pierde timpul în bucătărie pregătind aluatul de pizza! Improvizează-l dintr-una sau mai multe lipii, pe care le ungi cu sos de roșii, le acoperi cu cașcaval sau mozarella și apoi cu toppingurile tale preferate. Apoi, introduce la cuptor, unde vor fi ținute în jur de 10 minute și te vei bucura de un preparat cu blat subțire și crocant.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei