Chifteluțe din carne de pasăre cu morcov și cartof (de la un an)

de Cuget Liber Sâmbătă, 17 Octombrie 2009 400
Ingrediente: - o bucată de piept de pui - un cartof - un morcov - un cățel de usturoi - jumătate de ceapă - o lingură de apă rece - sare și piper după gust - puțin pătrunjel verde tăiat mărunt Mod de preparare: Carnea, cartoful și morcovul se pun la fiert; când legumele sunt fierte se scot și se pisează. Carnea fiartă se va toca fin. Compoziția se amestecă cu carnea, usturoiul și ceapa care se dau pe răzătoare în prealabil. Se adaugă sare, piperul, apă și pătrunjelul. Se formează chifteluțe și se prăjesc cu ulei de măsline la foc mic. Poți să dai chifteluțele prin făină și apoi să le prăjești.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei