Coperta cu teroristul din BOSTON a asigurat vânzări duble pentru revista Rolling Stone

de Cuget Liber Vineri, 02 August 2013 44
Ediția curentă a revistei Rolling Stone, care îl are pe copertă pe Johar Țarnaev, a avut vânzări de peste două ori mai mari decât media de vânzări înregistrată în mod obișnuit de această publicație, informează adweek.com.


Astfel, în ciuda faptului că ediția curentă a revistei Rolling Stone a fost eliminată de pe rafturile unor retaileri, vânzările publicației au crescut cu 102% față de media de vânzări pe ediție a publicației în 2012. Fotografia cu Johar Țarnaev de pe coperta revistei Rolling Stone este însoțită de următorul text: "Atacatorul. Cum un elev popular, promițător a fost condus la eșec de familia sa, a alunecat în islamul radical și a devenit un monstru". 

Numărul controversat a fost pus în vânzare pe 3 august, dar mesajul de pe Facebook al revistei în care a fost prezentată coperta a strâns numeroase comentarii negative.

Reamintim că în atentatul comis pe 15 aprilie, în timpul maratonului organizat în centrul orașului american Boston, trei oameni au murit, iar 264 au fost răniți.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei