Cum îți îmbunătățesc emoțiile viața sexuală

de Cuget Liber Luni, 18 Noiembrie 2013 151
Anumite emoții pot intensifica semnificativ starea de excitare, însă fiecare dintre noi reacționează diferit. Pentru a te bucura la maximum de beneficiile emoțiilor erotice, trebuie, în primul rând, să identifici stimulii la care tu și partenerul tău reacționați pozitiv.
Dulcea teamă
Te-ai întrebat vreodată de ce ne place să ne uităm la filme de groază sau să ne dăm în rollercoaster? Emoțiile au, în general, următoarea succesiune psihologică: frica, resemnarea și regăsirea siguranței. Așadar, teama poate fi un stimul sexual excelent, dacă este urmată de relaxare. Una dintre metodele clasice este cea a pălmuirii partenerului. Leagă-i mâinile, acoperă-i ochii și spune-i că, dacă se mișcă sau vorbește, riscă o pedeapsă. Toate simțurile lui dominate de tine o vor lua razna și-ți vor garanta o noapte hot!
Misterul
Bărbații adoră micile "secrete" sexuale, iar un exemplu este atingerea senzuală cu piciorul, pe sub masă! Poți obține același efect dacă îl "înghesui" în locuri strâmte, întunecate, ferite de privirile curioșilor. Mângâie-l ușor pe coapse când luați masa la restaurant sau atinge-te senzual în mașină. Nu spune nimic, doar fă-o și privește-l intens, zâmbind complice.
Falsa rușine
Nu există nici un afrodiziac mai puternic decât renunțarea la inhibiții! Pentru a obține efectul maxim, folosește tehnica oglinzii: lasă doar o lumină slabă și păstrează pe tine un sutien sexy sau o cămașă transparentă. Sprijină-te cu mâinile pe perete și lasă-l să te "percheziționeze", în timp ce tu îl privești în oglindă.
Dragostea
Deși pare surprinzător, mulți bărbați folosesc sexul ca metodă de a-și arăta iubirea și de a se simți iubiți. Astfel de tipi consideră că aventurile sau sexul fără nici un fel de implicare emoțională sunt absolut banale. Dacă iubitul tău face parte din această categorie, ai grijă să-l privești mereu în ochi și să-i spui cât de mult îl iubești.
Curajul
Una din două cupluri consideră că sexul de împăcare e cel mai tare! Amestecul de îndoială, dor și curaj are efectul unui cocktail de afrodi-ziace. Te întrebi ce e erotic în asta? Psihologia apartenenței! După o ceartă serioasă sau chiar o des-părțire, partenerii care aleg această metodă de împăcare se simt chiar mai uniți decât înainte. Așadar, nu-ți fie teamă să te ciondănești cu iubitul tău doar pentru ca mai apoi să vă împăcați în pat! Până la urmă este un joc erotic. Și încă unul bun!
(sursa:www.e-joy.ro)
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei