Cum să treci peste Sărbători dacă nu ai iubit. Scapă de singurătate!

de Cuget Liber Vineri, 29 Noiembrie 2013 125
Sărbătorile de iarnă pot fi o perioadă tensionată în multe relații, dar și mai tristă atunci când ești singură. Secretele care te ajută să depășești această perioadă dificilă din punct de vedere emoțional sunt gândirea pozitivă și organizarea. Iată cum să treci peste sărbători dacă nu ai iubit, fără să te deprimi prea tare.
Răsfață-te
În luna decembrie, răsfață-te cu cele mai plăcute activități. În timp ce mulți români se aglomerează la hipermarket-uri în perioada sărbătorilor, tu poți merge la SPA pentru un masaj relaxant sau un tratament cosmetic. Dacă ai la dispo-ziție un buget foarte limitat, te poți relaxa și acasă, cu o baie plină de spumă la lumina lumânărilor și cu filmul sau romanul preferat.
Concentrează-te asupra familiei
Dacă ești apropiată de rude, petrece mai mult timp cu ele în perioada sărbătorilor de iarnă. Când ești alături de cei dragi, timpul zboară mai repede și vei avea parte de momente în care uiți complet că nu ai momentan iubit. Îți poți ajuta familia sau prietenii la gătit, la făcut cumpărături sau la alte tradiții festive.
Oferă-ți serviciile de "bonă"
Dacă prietenii sau rudele și-au planificat călătorii sau petreceri la care tu nu vrei să participi, acesta este momentul ideal să ai grijă de un copil sau de un animal de companie pentru câteva ore sau chiar zile.
Fă o schimbare în căminul tău
Chiar dacă ai la dispoziție o cameră mică sau un apartament întreg, există întot-deauna câte o lucrare de îmbunătățire a căminului tău ce te-ar bucura. Nu este momentul potrivit pentru schimbarea țevilor sau pentru refacerea instalației electrice, dar poate îți faci timp pentru puțin bricolaj.
Bucură-te de ieșiri cu prietenele
Prietenele tale petrec probabil cele mai importante zile ale sărbătorilor alături de familie, dar îți pot oferi cu siguranță din timpul lor în alte zile. Mergi cu prietenele la târgurile de cadouri, la muzee, concerte sau pur și simplu la o cafea în oraș, pentru puțină bârfă și distracție.
(Sursa: www.eva.ro)
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei