Farfalle cu ton

de Cuget Liber Luni, 10 Iunie 2013 79
Ingrediente: 200 gr farfalle, o conservă ton bucăți, o conservă porumb, o conservă de roșii, o ceapă, sare, piper, busuioc.
Mod de preparare: Punem la fiert într-o crăticioară apa împreună cu câteva linguri de ulei de măsline și un praf de sare. Când clocotește, punem farfallele. După ce s-au fiert, le scoatem într-o sită și le trecem sub jet de apă rece, ca să se oprească procesul de fierbere și să nu se lipească. Într-o crăticioară, încingem două-trei linguri ulei de măsline, adăugăm ceapa tocată fin și lăsăm până devine translucidă. Adăugăm conserva de roșii și lăsăm la fiert circa 10 minute. Adăugăm porumb, dăm într-un clocot, apoi punem tonul. Asezonăm cu sare, piper și busuioc.
Așezăm farfallele pe o farfurie, în mijloc punem sosul, apoi servim. Dacă doriți, puteți garnisi cu frunzulițe de busuioc.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei