Femeile se cumințesc după vârsta de 27 de ani

de Cuget Liber Marţi, 29 Ianuarie 2013 407
Vine o vreme când fiecare dintre noi renunță la ieșirile în baruri și cluburi în favoarea unor distracții liniștite. În cazul femeilor, 27 de ani este vârsta exactă la care se întâmplă acest lucru, potrivit unui sondaj. Din acest moment, nopțile în club devin pentru ele o risipă de bani și de energie.

Zgomot, fum, muzică proastă și bani aruncați pe fereastră. După această vârstă, cele mai multe dintre reprezentantele sexului frumos preferă să stea în casă în week-end, cu partenerul de viață sau cu prietenele. De două ori mai multe femei cu vârste peste 27 de ani preferă să socializeze în propria casă decât într-un bar, iar numărul celor care ar alege să se distreze într-un club este de opt ori mai mic, după cum reiese din același sondaj, citat de site-ul her.ie.
Unul dintre motivele pentru care aleg să renunțe la ieșirile în club este acela că simt nevoia să discute în liniște. Ele preferă să socializeze în casă și pentru că este o distracție mai ieftină decât o ieșire în oraș, semn că de la această vârstă devin mai cumpătate în privința cheltuielilor. De asemenea, muzica din baruri și cluburi nu mai este pe gustul femeilor cu vârste peste 27 de ani. Alte inconveniente ale ieșirilor în cluburi sunt cozile lungi de la bar și de la toaletă, dificultatea de a găsi un taxi noaptea, dar și durerile de picioare cauzate de pantofii cu toc.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei