Fii încrezătoare, puternică, sexy... în orice moment

de Cuget Liber Vineri, 06 Septembrie 2013 48
Nu doar tipele singure au nevoie de încredere în sine, ci orice femeie care vrea să se simtă bine în pielea ei și să emane acel sex-appeal care întoarce capetele tuturor. Cosmopolitan.ro prezintă o serie de trucuri simple. 
1. Îmbracă doar haine care îți vin bine. Nu mai cumpăra de la reduceri haine cu un număr mai mare, doar pentru că rochia este incredibil de ieftină. Rochia și orice alt articol vestimentar trebuie să arate incredibil de bine pe tine. Ține minte care sunt croielile potrivite siluetei tale și poartă-le doar pe acelea. 
2. Poartă un parfum seducător, de calitate. Acesta atrage atenția și admirația tuturor fără să te strădui măcar. Lasă-ți parfumul să-i acapareze pe cei din jurul tău și să spună o poveste, pe care o vei completa cu un simț al umorului molipsitor. 
3. Fii sexy pentru tine. Îmbracă-te sexy... pe sub haine! Mergi la birou îmbrăcată la fel de casual, dar pe dedesubt poartă o lenjerie de dantelă roșie sau din satin cu imprimeu de leopard. O să observi singură că o să ți se schimbe atitudinea. 
4. Fă sport, nu doar pentru siluetă, ci pentru starea de bine de după. După ce dai câteva ture de parc, transpirată toată, cu părul răvășit, te vei simți mai încrezătoare și puternică. Și vei mai face o tură, doar să îți demonstrezi ție că poți! 
5. Nu te mai compara cu alte tipe. Este cea mai mare greșeală pe care o poți face pentru încrederea în tine, mai ales că o faci într-un mod negativ. Nu vei avea niciodată corpul identic cu al unei vedete, dar îți poți propune să arăți cât poți tu de bine... nu ca alta!
6. Fă complimente și învață să le accepți. Dacă oferi complimente și motive de bucurie, te vei simți și tu mai bine. La fel, este foarte important să înveți să accepți complimentele și să îți apreciezi la rândul tău calitățile. Astăzi ți-a stat extraordinar de bine părul și tu știi asta, așa că mulțumește-i colegei care a remarcat. 
7. Fii activă sexual. Dacă ai iubit, nu lăsa rutina să intervină în viața voastră sexuală. Faceți sex cât de des aveți chef și nu uitați să fiți mai curajoși între așternuturi! 
8. Fii curajoasă. Dacă îți stă bine cu ruj roșu, poartă-l mereu. Dacă îți stă bine cu părul scurt, tunde-l. Dacă îți vin bine rochiile mulate, poartă-le. Nu te rușina cu atuurile tale, mai ales când ești conștientă de ele. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei