Idei practice pentru pereți despărțitori în garsonieră

de Cuget Liber Marţi, 15 Octombrie 2013 910
Într-o garsonieră, separarea zonelor se poate realiza cu pereți despărțitori. Este vorba despre pereți parțiali care asigură intimitate zonei de dormit și care separă o zonă de alta în aceeași cameră.
Nu se poate face acest lucru în orice garsonieră. Este necesar ca spațiul de locuit din garsonieră să fie suficient de mare, dar dacă dimensiunea acesteia permite soluția cu pereți despărțitori, merită luată în calcul. Aceasta este o soluție de divizare a spațiului vizual, cu un perete din lemn traforat.
Spațiul de la bază poate să fie folosit ca spațiu de depozitare, iar peretele perforat permite fluiditatea spațiului, necesar mai ales într-o garsonieră mică.
Obține intimitate cu paravane care pot glisa.
Ideea aplicată în acest caz este cea a pereților luminați la baza care izolează vizual complet zona de dormit. Ramele glisante pot fi opturate cu perdele semitransparente, încrețite. În felul acesta televizorul se poate întoarce, după nevoie, în ambele spații ale camerei.
Peretele este și un util spațiu de depozitare, iar sistemul circular permite așezarea acestuia în orice poziție.
Nu este obligatoriu să folosești pereți despărțitori în sensul strict al cuvântului. O unitate de stocare care să aibă spații de depozitare pe ambele părți este o soluție excelență, mai ales într-o cameră mică.
Poți să folosești perdele în locul pereților. Perdele sunt foarte practice în spații mici, unde nu este spațiu suficient pentru pereți despărțitori. Perdele pot să fie transparente sau opace și se pot prinde în galerii fixate în tavan. (sursa:www.casa-gradina.ro)
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei