Învață să flirtezi

de Cuget Liber Vineri, 05 Iulie 2013 85
Deși pentru unele femei flirtul poate reprezenta un comportament nepotrivit care adesea le stânjenește, psihologii spun că această activitate plăcută are un impact pozitiv asupra vieții noastre de zi cu zi. Iată câteva sfaturi pentru un flirt ca la carte.
Zâmbește și îmbujorează-te. Atâta vreme cât ești singură, nu trebuie să te simți vinovată pentru că flirtezi cu un tip care te atrage. De asemenea, nu-ți fie teamă să roșești, chiar dacă asta te dă de gol. Bărbații adoră o femeie veselă și jucăușă, iar ție îți va face bine să-ți exprimi sentimentele. De fapt, îți va însenina ziua, chiar dacă lucrurile nu vor merge mai departe.
Fii expresivă. Ai observat cum actrițele acelea celebre au expresii faciale și gesturi irezistibile? Nu toate sunt de la mama natură, multe dintre ele sunt studiate pentru a le face plăcute. Exer-sează în oglindă, joacă-te cu expresiile chipului tău și decide care sunt unghiurile care te avantajează. În curând, vei deveni încrezătoare să-ți folosești atuurile în prezența unui tip care te atrage!
Privește-l în ochi. Unul dintre secretele flirtului e să faci orice ar face o femeie îndrăgostită cu partenerul ei. Poate nu ești încă îndrăgostită de el, dar dacă îți place cu adevărat, arată-i cât de entuziasmată ești de prezența lui. Atunci când aveți o conversație, uită-te adânc în ochii lui și zâmbește-i senzual în timp ce îți vorbește. Acest contact intim îl va face să-și dorească mai mult.
(Sursa: www.cosmopolitan.ro) 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei