Lidl a dat startul evenimentului "Pro Sport cu bicicleta la mare"

de Anca CHICU Sâmbătă, 28 Aprilie 2012 1009
În această dimineață, la ora 8.00, Lidl România a dat startul eve-nimentului sportiv "Pro Sport cu bicicleta la mare", chiar din parcarea magazinului aflat pe strada Liviu Rebreanu din București.
Participanții, inclusiv cei care urmează să se alăture acțiunii și în parcarea magazinului din Slobozia, sunt așteptați în șase puncte de alimentare pe tot parcursul traseului pentru refacerea forțelor.
Pentru a recăpăta energia necesară, compania Lidl le va da diverse alimente și apă plată. Mai mult decât atât, Lidl a oferit fiecărui participant un set de produse de ciclism din gama Crivit Sport, compus din tricou de ciclism, geacă impermeabilă și pompă pentru bicicletă, pentru a le face traseul cât mai confortabil și sigur.
"Am ales să sprijinim acest eveniment întrucât credem că o viață activă cere practicarea sporturilor în aer liber. Nu este o noutate faptul că, 15 minute de sport pe zi prelungesc speranța de viață cu până la 3 ani, iar noi credem cu tărie în acest lucru. Mai mult, în perioada 1 - 6 mai iubitorii acestui sport vor găsi în maga-zinele Lidl - sub brandul propriu Crivit Sports - accesorii și articole textile dedicate ciclismului", a precizat responsabilul pentru relațiile cu presa al Lidl România.
Evenimentul "Pro Sport cu bicicleta la mare" a fost organizat pentru prima dată în urmă cu cinci ani de către doi împătimiți ai mersului pe bicicletă, Lucian Mîndruță și GeoBateSaua. În timp, acesta a devenit o frumoasă tradiție, care aduce laolaltă iubitorii de ciclism recreațional creând experiențe inedite și amintiri deosebite. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei