Lucruri fascinante pe care nu le știai despre orgasm

de Cuget Liber Luni, 09 Septembrie 2013 347
Oamenii consideră orgasmul ca pe ceva ce li se cuvine, în timp ce alții trebuie să lucreze din greu pentru a-l obține, dar aproape nimeni nu știe totul despre el. 
Orgasmul lui vs. orgasmul ei
Studiile științifice arată că orgasmul masculin și feminin sunt același lucru sau, cu alte cuvinte, au aceeași intensitate - cel puțin în ceea ce privește momentul cheie al orgasmului.
Durata orgasmului
Chiar dacă orgasmele de sex masculin și feminin au o intensitate egală, ele diferă ca și durată. Orgasmul masculin durează 4 secunde, în medie, în timp ce orgasmul feminin poate dura până la 15 secunde. Bărbații ajung la orgasm mult mai repede, chiar și numai după 1 minut și 10 secunde, în timp ce pentru unele femei e nevoie chiar și de 20 de minute.
Orgasmul dureros
Orgasmul și centrul de durere sunt situate în aceeași parte a creierului, acesta fiind și motivul pentru care unele persoane arată ca și cum ar avea dureri în timpul orgasmului, și nu ca și cum ar simți o plăcere foarte mare.
Orgasmele consumă calorii
În timp ce experimentezi un orgasm, corpul arde doar 3 calorii, dar ardem mult mai multe în timp ce încercăm să ajungem la el - 50 de calorii, în medie.
Orgasmele sunt bune pentru tine
Orgasmele au o influență pozitivă asupra sistemului imunitar și previn și bolile cardiovasculare și chiar cancerul, deoarece relaxează corpul și eliberează efectele stresului.
Părți intime sănătoase
Orgasmele frecvente reduc riscul cancerului de prostată la bărbați. Acestea sunt un antrenament bun și pentru penis - cu cât mai multe erecții și ejaculări experimentezi, cu atât mai mici sunt șansele să fii impotent. Femeile își întăresc mușchii pelvieni și vaginali în timpul unui orgasm.
Orgasm pentru care să mori
Statisticile arată că este mai probabil ca bărbații să moară în timpul unui act sexual decât femeile. De asemenea, este interesant faptul că mulți oameni mor în timpul actului sexual în timp ce își înșeală partenerul. Dar nu îți face griji, acest lucru se întâmplă doar de câteva ori pe an. (www.sexgen.ro)
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei