Mâna de ajutor de la job

de Cuget Liber Vineri, 17 Octombrie 2014 78
Nu este neapărată nevoie să ai un job foarte greu pentru a avea nevoie de câte o mână de ajutor din când în când. Specialiștii au gândit aplicații potrivite pentru oricine, fie că ai un job lejer sau pur și simplu nu reușești să te descurci atât de bine precum ai vrea. Iată câteva astfel de aplicații menite să sporească eficiența la locul de muncă, recomandate de Cosmo.ro:
1. Focus@Will este o aplicație care te ajută să te concentrezi la sarcinile tale prin muzică. Mulți dintre noi ascultăm muzică în timp ce lucrăm și poate ai observat și tu că unele piese te fac să îți pierzi concentrarea. Cu această aplicație nu vei mai avea această problemă, pentru că este creată special pentru a nu îți distrage atenția. De asemenea, ai la dispoziție și câteva tips-uri care te vor ajuta.
Este disponibilă pentru desktop, iOS și Android, iar prima lună de utilizare este gratuită.
2. Any.do este o aplicație care te ajută să faci to do lists, perfecte pentru o mai efficientă organizare a timpului. Poți nota aici task-uri care trebuie îndeplinite astăzi, mâine, în viitorul apropiat sau "cândva" și nu vei uita să verifici lista pentru că poți seta să îți apară notificări.
Este gratuită și disponibilă pentru desktop, iOS și Android.
3. ZenDay este o aplicație care te va ajuta să scapi de stresul de la muncă, folosind o interfață 3D. Poți seta programul tău aici, pentru a-ți fi mai ușor să vezi ce ai de făcut și până când, iar aplicația te anunță când este cazul să te ocupi de sarcinile pe care le ai, dacă mai este doar puțin timp la dispoziție.
4. Carrot este o aplicație perfectă pentru lupta împotriva procastinării, pentru că te răsplătește când ești productiv și te pedepsește când nu ești. Însă nu te aștepta la un simplu mesaj de felicitare; aplicația îți oferă puncte pe care le poți strânge pentru a câștiga diferite premii.
Costă 2,99 dolari și este disponibilă pentru iOS.
5. YouMail Visual Voicemail este o aplicație care te ajută să vizualizezi mesajele vocale ca și cum ar fi mail-uri. Cine primește multe mesaje vocale știe cât de enervant este să le asculți pe toate până găsești mesajul care te interesează, după care să îl asculți de mai multe ori pentru a fii sigură că ai înțeles bine. Cu ajutorul acestei aplicații, nu va mai trebui să te chinui! Este gratuită și disponibilă pentru iOS și Android.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei