Oamenii de știință explică viața după moarte

de Cuget Liber Sâmbătă, 21 Iunie 2014 234
În 1991, Pam Raynolds din Statele Unite a avut o experiență de viață după moarte. Reynolds a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru un anevrism cerebral. Mai exact, Reynolds a fost ținută în moarte clinică timp de 45 de minute.
După ce a fost resuscitată, femeia le-a povestit medicilor lucruri aproape de neimaginat. Deși era "moartă", femeia le-a descris medicilor etape ale procedurii la care fusese supusă, de la îndepărtarea unei bucăți din craniu și până la descrierea fierăstrăului cu care s-a tăiat osul. Ceea ce Pam Reynolds a experimentat a fost o combinație între viața de după moarte și părăsirea trupului. Iar cercetătorii nu contenesc în a căuta explicații pentru ambele fenomene.
Potrivit statisticilor, aproximativ 18% dintre persoanele resuscitate după un atac de cord povestesc o experiență de viață după moarte. Conștiința umană și corpul sunt două entități diferite și independente. O persoană al cărei creier nu funcționează ar trebui să nu aibă amintiri noi, să nu fie conștientă.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei